A zsírleszívás elvégzését érdemes dr. Rusz Zoltánra bízni!

By Evi

zsírleszívásNagyon sokan szeretnének olyan alakot, amit nem kell szégyellni, amit a testre feszülős ruhákban sem kell takargatni. De egy vastag vádli, egy összedörzsölődő comb, szélesebb csípő, termetes fenék nagyon el tudja rontani az egész megjelenést. Sokat lehet tenni a formás alakért, és bizony sokan vannak, akik meg is tesznek minden tőlük telhetőt. Az életük szerves részét képezik a különböző mozgásformák. Szívesen végeznek gyakorlatokat csoportban, egyénileg vagy egy személyi edzővel, hogy formálják az alakjukat. Úgy próbálnak meg étkezni, hogy az valóban egészséges legyen, és a felesleges kilók leolvadjanak. Vannak azonban olyan esetek, amikor ezek az erőfeszítések sem hozzák meg a kívánt eredményt. Amikor a test néhány területe makacsul ellenáll a legjobban betartott diétának és a legprecízebben végzett tornagyakorlatoknak is. Ilyenkor merül fel a kérdés: mit lehet vajon tenni? A megoldás egyszerűnek tűnik: az az alakformálás, amelyik biztosan nem vall kudarcot, az nem más, mint a zsírleszívás. Érdemes önnek is emellett a beavatkozás mellett döntenie, ha a hagyományos módszerek már csődöt mondtak, és a mindenképpen meg szeretné változtatni a megjelenését.

Nem szabad idegenkedni a plasztikai sebészettől. Ez az orvostudománynak egy nagyon dinamikusan fejlődő ága. A beavatkozások az elmúlt évtizedekben óriási átalakuláson mentek keresztül. Egyre biztonságosabbá váltak, és egyre tökéletesebb végeredményt lehet elérni a segítségükkel. Ráadásul nagyon sok plasztikai sebész közül választhat, így biztosan meg fogja találni azt, akinek a kezébe szívesen teszi a szépségét és az egészségét. Szeretném a figyelmébe ajánlani dr. Rusz Zoltánt, aki az Ars Corporis kiváló plasztikai sebésze. Már több, mint húsz éve praktizál. fiatalon eldöntötte, hogy a gyógyító tevékenységének a középpontjába a test, a forma helyreállítását szeretné helyezni, hiszen enélkül sok esetben nem lehetséges a teljes gyógyulás, az egészség sem. Nagyszerű egyetemen tanult, kiváló orvosok mellett végezte a gyakorlatát. Szakmai tudását folyamatosan frissen tartja, nemcsak ismeri, de gyakorlottan alkalmazza a legmodernebb eljárásokat is. Benne valóban megbízhat, hiszen kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használja. Ő egy megbízható plasztikai sebész, aki mellett érdemes dönteni, ha ön is az alakformálás tartós és valóban hatásos módját szeretné elérni, akkor keresse dr. Rusz Zoltánt bizalommal! De lássuk azt, hogy hogyan is néz ki maga a zsírleszívás, mire kell számítani annak, aki el szeretné végeztetni! Mint minden plasztikai beavatkozás ez is a személyes konzultációval kezdődik. Ez egy remek alkalom arra, hogy kiderüljön az, hogy az ön elképzelése hogyan harmonizál az orvosi realitással, hogy valós-e az elképzelése, hogy meg lehet—e valósítani, illetve, hogy valóban azt a megjelenési változást hozza-e el, amire ön számít. Ezenkívül megismerkedhet a beavatkozás menetével, és önnek is van lehetősége arra, hogy feltegye az önt érdeklő kérdéseket. Így valóban minden információval felvértezve, felelősségteljesen hozhatja meg a döntését. Ezen kívül természetesen megismerkedhet a plasztikai sebésszel is. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy az orvos – beteg kapcsolatban fontos a bizalom. Ha ezt nem érzi, akkor érdemes valaki mást választania, még akkor is, ha így a személyes konzultáció ára plusz költségként fog jelentkezni. A személyes konzultáción az is kiderül, hogy alkalmas-e a beavatkozás elvégzésére, tehát alap felmérésket is fognak végezni önön.

Ezután azonban, ha minden a jó mederben halad, akkor megtörténik a zsírleszívás időpontjának a kijelölése. Mivel szinte a test egész területén el lehet végezni, valóban tokától bokáig megoldást nyújt az alakformálás területén. Akár ezer millilitert is el lehet távolítani, a terület kiterjedése miatt így sok esetben altatásban végzik a beavatkozást. Emiatt egy aneszteziológussal is fel kell venni a kapcsolatot. A műtétet megelőző vizsgálatok azért kellenek, hogy a beavatkozás során minden a legnagyobb rendben mehessen, illetve, hogy valóban csak teljesen egészséges páciensen végezzék el a műtéteket. Hiszen a plasztikai sebészetnél nem a gyógyulás, hanem az esztétikusabbá válás a cél. A zsírleszívás esetében sincs ez másként. A doktor úr be fogja jelölni a kezelni kívánt terület határát. Dr. Rusz Zoltán az úgynevezett tumescens technikát alkalmazza, amelynél először egy vérzéscsillapítót és fájdalomcsillapítót tartalmazó oldatot töltenek a kezelni kívánt területbe. Ezután megkezdődhet a zsírszövetnek a szétroncsolása. Ezt kanülök segítségével végzik el. A kanül egy fém eszköznek, melynek a végén lyuk található. A megroncsolt zsírszövetet pedig vákuum segítségével távolítják el. A doktor úr nagyon figyel rá, hogy egyenletes legyen az eltávolítás, hiszen csak így lehet esztétikus a végeredmény, így lehet elkerülni azt, hogy egyenletlen legyen a kezelt felület. Már a beavatkozás után, még a műtőben fel fognak önre helyezni egy kompressziós ruhát arra a területre, ahol a zsírleszívás megtörtént. Ennek esztétikai és egészségügyi okai is vannak. A kompressziós ruha segít abban, hogy a végeredmény tartós legyen, a bőr gyorsabban regenerálódhasson, és a trombózis veszélye is csökken a segítségével. Sok páciens érez egy intenzívebb nyomást, egy szorító érzést, de az nagyon hamar megszokható. A kompressziós ruhát heteken keresztül hordania kell majd. Ezt is érdemes belekalkulálnia akkor, amikor a beavatkozás időpontját tervezi meg, hiszen a nyári melegben nem biztos, hogy a legkényelmesebb egy ilyen szoros, vastagnak tűnő ruhadarab. A műtét után érdemes heparin injekciót is beadni, hiszen ennek a segítségével megelőzhető a trombózis. Vannak, akik antibiotikum kúrát is szoktak tartani. A fizikai terhelést fokozatosan, egy hónappal a beavatkozás után lehet elkezdeni. Sokan félnek attól, hogy fájdalmat fognak érezni. A páciensek tapasztalatai azt mutatják, hogy ez csak egy – két napig tart, és fájdalomcsillapítókkal kordában lehet tartani.

A zsírleszívást azért szokták olyan sokan választani, mert azonnal látható eredményt hoz. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a feladata nem a súlycsökkentés, hanem az alak formálása. Sajnálatos módon olyan találmány még nem áll a rendelkezésre, ami a plusz kilókat nyomtalanul eltünteti, és jelentős súlyveszteségét és formás alakot eredményez. De egy olyan eljárás már évtizedek óta bizonyít, melynek a segítségével a problémásabb területeket formássá, és ennek köszönhetően az egész megjelenést vonzóbbá, esztétikusabbá lehet tenni. Ez az eljárás nem más, mint a zsírleszívás. Érdemes mellette dönteni, hiszen a zsírszövetek vastagsága a test területein eltérő lehet. Felszaporodhat olyan területeken, ahol ez esztétikai gondot okoz, és ahonnan lehetetlennek tűnik ledolgozni. Ilyen lehet egy vastag vádli, egy széles csípő, egy összedörzsölődő comb. De természetesen a kisebb részek problémáját is meg lehet oldani vele. Az áll alatti zsírtöbblet, a toka is megszüntethető a segítségével. A beavatkozás nagyon tartósnak mondható, hiszen a kezelt területen nem szaporodnak fel ismét a zsírsejtek, csak extrém hízás után fordulhat ez elő. Érdemes tehát a zsírleszívás mellett dönteni, hiszen nagyon hatékony módja ez az alak formálásának.