Az esztétikai problémákra megoldást fog találni az Ars Corporisnál!

By Evi

esztétikai problémákA plasztikai sebészet az esztétikai problémák nagy részére szemmel is jól látható és hosszan tartó megoldást tud nyújtani. Ez az ága az orvostudománynak nagyon dinamikusan fejlődik, gyakran jelennek meg új technikák és modern anyagok, melyekkel hihetetlen eredményeket lehet elérni. Nagyon sok ember van, akinek a mindennapjait megkeseríti az, hogy nem elégedett a megjelenésével, és emiatt képtelen igazából elengedni magát. A rossz közérzet, az alacsony önértékelés gyakran kísérői az elégedetlenségnek. A plasztikai sebészet segítségével azonban eltűnhetnek ezek a problémák. Érdemes megkeresnie a legjobb plasztikai sebészt, akiben meg tud bízni. Szeretném a figyelmébe ajánlani dr. Rusz Zoltánt, aki már több, mint húsz éve dolgozik plasztikai sebészként. Családi hagyományok folytatójaként döntött az orvostudományok mellett, de korán rájött arra, hogy a test, a forma helyreállítását szeretné a gyógyító tevékenységének a középpontja állítani. Nagyszerű egyetemeken, kiváló professzorok mellett szerezte a tudását, melyet azóta is folyamatosan frissen tart. Követi nemcsak a magyarországi, de a nemzetközi trendeket is. Ismerője és gyakorlott alkalmazója a legmodernebb eljárásoknak. Érdemes őt választani, hiszen több, mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik. Ennek köszönhetően minden esetben meg tudja találni a páciens számára a legoptimálisabb megoldást. Ő egy olyan plasztikai sebész, akire bátran rábízhatja a szépségét és az egészségét is. Ne hagyja, hogy az esztétikai problémák megnehezítsék az életét! Ma már van lehetőség arra, hogy megváltoztassuk azt, ami eddig örök problémának tűnt. Nézzük meg azt, hogy mik a leggyakoribb esztétikai gondok, és milyen megoldásokat kínál rá a plasztikai sebészet!

Akár hiszik, akár nem: a legtöbben a múló idővel szeretnék felvenni a harcot. A ráncok előbb vagy utóbb, de mindenki arcán megjelennek, ami miatt évekkel, akár évtizedekkel látszódhatunk idősebbnek a korunknál.   A genetika, az életmód és a szervezetben végbemenő változások miatt senki nem kerülheti el azt, hogy a ráncok meg ne jelenjenek az arcán. A krémek, a masszázsok nem hozzák el a várt eredményt, aki tartós és szemmel látható változást szeretne elérni, annak érdemes megfontolnia azt, hogy plasztikai sebészhez forduljon. Nem kell azonban a szervezetet megterhelő műtét ahhoz, hogy a ráncok száma és a mélysége csökkenjen. Az Ars Corporisnál nagyon sokféle esztétikai kezelés közül választhatnak a kedves páciensek. Legtöbben a méltán népszerű botox mellett döntenek, de sokan vannak, akik a modernnek számító száltechnika segítségével szeretnék elérni a fiatalosabb megjelenést. Azt, hogy melyik kezelés az ön számára a legideálisabb, dr. Rusz Zoltán segít majd kiválasztani. Bárhogyan is dönt majd, biztos lehet benne, hogy a kiválasztott kezelés meg fogja hozni a megfelelő eredményt. Az esztétikai kezelésekben az a közös, hogy nem megterhelőek a szervezet számára, nagyon kicsi kockázattal járnak. Nem tartanak sokáig, a legtöbb nagyjából fél órát vesz igénybe. Akár egy ebédszünetben is elvégeztethetők. Nem fájdalmasok, egy kis bőrpírra lehet számítani a kezelést követő néhány napban. A hatásuk ugyan nem örökre szól, de vannak olyan kezelések, melyek után akár egy, másfél évig is kevesebbek lesznek a ráncok, ráadásul többször is megismételhetők. Ha önnek is a ráncokkal van problémája, érdemes felkeresnie dr. Rusz Zoltánt.

A plasztikai sebészetet választók között vannak, akik az alakjukat szeretnék formálni. A testünkön nem egyformán oszlanak el a zsírsejtek, ennek köszönhetően sokan tapasztalják elkeseredve, hogy vannak letornászhatatlan területek. Amiknek az átalakítása nem lehetséges a hagyományos módszerekkel. Sem a diéta, sem a tornagyakorlatok nem használnak, azok a területek, ahol felszaporodtak a zsírpárnák ellenállnak nekik. Az ilyen esetekben is segítséget tud adni a plasztikai sebészet. A zsírleszívás tökéletes módja az alak formálásának. Gyakorlatilag a test bármely felületén alkalmazható, tokától bokáig szinte bárhol elvégeztethető. A zsírleszívás az Ars Corporisnál az úgynevezett tumescens technikával történik. Ilyenkor a doktor úr a kijelölt területre folyadékot juttat, melynek a feladata a vérzés – és a fájdalomcsillapítás. Ezután kanülök segítségével roncsolják a zsírszövetet, majd vákuum segítségével távolítják el. A leszívott zsír mennyisége akár a 2000 milliliter is lehet. Dr. Rusz Zoltán tuádásnak és tapasztalatának köszönhetően nagy figyelmet fordít ara, hogy egyenletesen távolítsa el a zsírt, a bőr felszíne pedig sima maradjon. Kis bemetszéseket ejt a bőr felszínén, melyeknek nem látszik meg a nyoma. Teljesen mindegy, hogy a test melyik területén történik a beavatkozás, kompressziós ruhát mindenképpen kell hordani. Ez a darab a mindennapok része lesz a beavatkozást követő hetekben. Esztétikai és egészségügyi funkciót is el fog látni. Az Ars Corporis honlapján részletes leírást talál a zsírleszívásról, illetve a személyes konzultáció alkalmával is minden szükséges információt meg fog kapni. Az alak formálásának egy kiváló módja ez az eljárás, tartós és szemmel is jól látható változást fog hozni az életébe.

Sokan vannak, akik azt hiszik, hogy nem lehet megváltoztatni a megjelenésüket elrontó dolgokat a testükön. Egy nagyobb vagy formátlanabb orr, egy elálló, méretes fülcimpa sok esetben okoz kellemetlen perceket, akár már az első közösségbe kerüléskor is. A kellemetlen megjegyzések, a kaján pillantások nagyon alá tudják ásni az önbizalmat, meg tudják mérgezni a közérzetet. Az Ars Corporisnál van lehetősége arra, hogy tartósan és szemmel is jól láthatóan megváltoztassa a megjelenését. A fülplasztika és az orrplasztika olyan beavatkozások, melyek nagy gyakorlatot igényelnek. Dr. Rusz Zoltán, már több, mint húsz éve dolgozik plasztikai sebészként, így bátran rábízhatja a szépségét és az egészségét. Mivel az orr az arc központi részén helyezkedik el, és folyton magára vonja a tekinteteket, így nem csoda, ha sokan döntenek a plasztikai beavatkozás mellett. Egy pisze, az arc formájához illeszkedő orr nagy pozitív változást tud hozni az egész megjelenésben. Az orrplasztika viszonylag hosszú felépülési idővel és fájdalommal jár együtt, hiszen a bőr és a porcos részek mellett sok esetben a csontos részeken is alakítani kell. A páciensek beszámolói szerint azonban a végeredmény bőven megéri a beavatkozás alatti és utáni időszakban átélt megpróbáltatásokat. A fülplasztika egyszerűbb beavatkozás, de a változás itt is nagyon szembeöltő lesz. Nem kell többet a frizurát a fül eltakarásához igazítani, az arc egész megjelenése pozitív átalakuláson fog átmenni.

Teljesen mindegy, hogy milyen mérvű változtatáson gondolkozik, az Ars Corporis tökéletes választás lesz önnek. A nem tetsző, az elfogadhatatlannak tűnő esztétikai problémákat meg lehet oldani. A megjelenés átalakul, és ennek a változásnak a pozitív hatásait az élet minden területén érezni fogja. A pácienseink tapasztalata szerint, megnőtt az önbizalmuk, sokat javult a közérzetük is a beavatkozásokat, kezeléseket követően. Döntsön ön is a plasztika mellett, ami valódi változást tud hozni az életébe! Az Ars Corporis kiváló plasztikai sebészénél a lehető legjobb kezekben lesz. Ismerje meg a választható eljárásokat, kérjen időpontot a személyes konzultációra!