A ránctalanítás modern esztétikai kezelésekkel történik az Ars Corporisnál

By Evi

ránctalanításAz öregedés egy teljesen természetes folyamat, de sajnos olyan következményekkel jár, melyeket nem olyan könnyű elfogadni. Sokan már a harmincas éveik elején észreveszik, hogy az arcukon bizony nem múlik el nyomtalanul az eltelt idő. Megjelennek az apró ráncok, egyre szaporodnak a szarkalábak. És most már egyáltalán nem bizonyulnak elégségesnek a különböző kozmetikai szerek, vagy masszázsok, kezelések. A mindennapos, rutinosan felkent smink sem képes eltüntetni őket. Nagyon sokféle módot, praktikát ki lehet próbálni, vannak olyan szokások, melyeket érdemes felvenni, és melyeket el kell hagyni ahhoz, hogy a ráncok megjelenését késleltetni lehessen. Fontos a külső és a belső hidratálás is. A napi folyadékbevitel növelése, a dohányzás abbahagyása segíthet. De sajnálatos módon az öregedés látható jeleinek a megjelenését nem lehet elkerülni, a legtudatosabb és legegészségesebb életmód mellett is csak késleltetni lehet a megjelenésüket. Jogosan merül fel a kérdés: hogy mit is lehet ilyenkor tenni, bele kell-e törődni a ráncok folytonos szaporodásába, mélyülésébe. Ha ön is azok közé a hölgyek közé tartozik, akiket zavarnak az öregedés látható jelei, akkor érdemes felkeresnie egy megbízható plasztikai sebészt. Hiszen ő képes lesz megtalálni a legtökéletesebb megoldást az ön számára. Ehhez azonban kell tapasztalatra van szüksége. Az Ars Corporisnál praktizáló Dr. Rusz Zoltán ideális választás lehet az ön számára is. Nála egy nagyon széles paletta áll a rendelkezésére, sokféle kezelés közül válogathatnak. Az öregedés természetes ugyan, de a következményeit nem kell szó nélkül tűrni, hiszen műtéti beavatkozás nélkül is nagyon látványos megoldást lehet elérni.

Igen, valóban így van: nem szükséges invazív eljárás ahhoz, hogy a ráncok számát és mélységét csökkentse. Ma már esztétikai kezelések állnak a rendelkezésére. Ezeknek az eljárásoknak ugyan nagyon eltérő a mechanizmusa, de vannak közös pontok, melyek mindegyiküket vonzóvá teheti. Ezek a kezelések nem terhelik meg a szervezetet. Maga a beavatkozás is csupán tizenöt – húsz percig tart. Vannak, akik az ebédszünetükben végeztetik el. Nem szükséges szabadságot kivennie miatta, vagy betegállományba mennie. Nagyon kicsi a szövődmények kialakulásának a valószínűsége, szinte semmiféle kockázattal nem járnak. A kezelések után (a végeredményt leszámítva) semmiféle heg nem fog tanúskodni arról, hogy átesett egy ránctalanító eljáráson. Ezeknek a hatása nem tart örökké, mint a műtéti beavatkozásoknál, de fontos megjegyezni, hogy egyre tovább marad látható, ez egyes esetekben éveket is jelenthet. Ráadásul többször is meg ismételni. Sokan döntenek tehát a kezelések mellett, hiszen nagyon sok előnnyel járnak. Kis kockázatúak, szinte alig van fájdalom: a végeredmény mégis látványos, hiszen a ráncok száma és mélysége több hónapra (akár évre!) is csökkenhet. Ismerkedjen meg ezekkel az esztétikai kezelésekkel! Természetesen az Ars Corporisnál nem lesz magára hagyva a kiválasztás folyamatában, hiszen a plasztikai sebész lesz az, aki konkrét javaslatot tud majd tenni arra vonatkozóan, hogy melyik eljárás lesz az ön esetében a legcélravezetőbb.

Kezdjük az ismerkedést először az egyik legrégebb és az egyik legújabb eljárással! Biztosan nincs senki, aki ne hallott volna már a botox kezelésről. Sajnálatos módon a kontárok által elvégzett, túlzásba vitt, orvosilag felesleges kezelések nyomaitól sokáig hangos volt a sajtó, így eléggé rossz hírét keltették. Pedig a felelősen alkalmazott botox injekció nagyon látványos és tartós eredményt tud hozni. Az arc bőre ismét fiatalos és üde lesz majd. Hatásosan veheti fel a harcot az öregedés ellen a segítségével! Valóban néhány tűszúrás és tizenöt – húsz perc kell hozzá, hogy jelentősen csökkenjen a ráncainak a száma és a mélysége. Nem véletlen az évtizedek óta tartó töretlen népszerűsége, melyet még a sokszor méltánytalanul rossz sajtója sem tudott megtörni. De mi is az a botox? Mi lehet az oka annak, hogy ennyi idő óta olyan sokan döntenek mellette? A botox a botulinum baktériumból nyert A típusú toxin, melynek olyan hatás van, hogy az ideg és az izom közötti ingerület átvivő anyag felszabadulását gátolja. Emiatt a beadást követő egy – három nap után már szemmel is jól látható lesz a hatása, vagyis csökkenni fognak a ráncok, az arc simább és fiatalosabb lesz. Egy vékony injekciós tű segítségével lehet ezt a higított oldatot a kijelölt izomcsoportba juttatni. A különbséget hamar észre fogja venni, és akár hat hónapon keresztül is látványos marad a változás. A száltechnikával hasonlóan jó eredményeket lehet elérni, hasonlóképpen fájdalom és kockázat mentes kezelés, mégis teljesen másképpen fejti ki a hatását. Az, hogy a testünk az évek múlásával óriási változásokon megy keresztül, nem titok. De a belső folyamatok is átalakulnak, lelassulnak, sőt akár meg is szűnhetnek az idő múlásával. Ilyen a kollagén termelése is, melynek a mennyisége már a harmincadik életév betöltése után is csökkenni kezd. A testünknek szüksége van a kollagénre, hiszen ez segít abban, hogy a bőr vízmegkötő képességét fokozza. A kollagén termelésének a csökkenése is felelőssé tehető a ráncok elszaporodásáért, a mélységük csökkentéséért. A száltechnika egy olyan kezelés, melynek az alkalmával tűvel vagy kanüllel egy úgynevezett PDO szálat helyeznek be. Ezek a szálak fokozatosan felszívódnak, és a felszívódásuk közben olyan mechanikus és kémiai hatásokat hoz létre, amelyek a szervezetet ösztönzik a fokozottabb kollagéntermelésre. A fonalak körülbelül kétszáz nap alatt szívódnak fel, a legtökéletesebb hatást a kezelést követő három – hat hónapban éri el. A szemmel is jól látható változás azonban már az első napokban is megjelenik. A segítségével feszesebbé válik a bőr, sokkal fiatalosabb lesz a megjelenése.

Milyen jó, hogy a ránctalanításhoz nem szükséges sebészei beavatkozás, mindenfajta műtét és a vele járó megterhelések nélkül el lehet érni a kívánt hatást. Az esztétikai kezelések számtalan előnnyel járnak, melyeket ön is ki tud használni az Ars Corporisnál! Éljen a felkínált lehetőségekkel, ismerje meg, hogy milyen eljárások közül tud választani. Dr. Rusz Zoltán egy nagy tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész, aki minden kedves páciensének ki tudja választani a hozzá leginkább illő megoldást az esztétikai problémájára. Érdemes a doktor urat választani, hiszen ismeri és gyakorlottan alkalmazza a legújabb, legmodernebb technikákat is. Kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használja, így biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb és legtartósabb eredményt fogja elérni. Az idő az akaratunktól függetlenül telik, és fejti ki nem mindig áldásos hatását a bőrön. A szaporodó ráncok és mélyülő szarkalábak megjelenése ellen nem lehet mit tenni, de a ráncos, öreges arcbőrbe nem kell beletörődni! Az Ars Corporisnál nagyon sok esztétikai kezelés áll a rendelkezése, hogy a bőre feszessé és fiatalossá válljon. Keresse Dr. Rusz Zoltánt, kérjen időpontot a személyes konzultációra, hogy megtalálhassa a ránctalanítás legtökéletesebb módját!