A plasztikai sebészetben sokkal több lehetőség van, mint gondolná!

By Evi

plasztikai sebészetSokan szeretnének változtatni a megjelenésükön, és sokan olyan változtatást szeretnének, melyet csak egy plasztikai sebész segítségével lehet elérni. Ma már szerencsére egyre többen engedhetik meg maguknak ezeket a beavatkozásokat és kezeléseket, így nem kell együtt élniük egy őket nagyon zavaró, a mindennapjaikat megkeserítő problémával. A plasztikai sebészet az orvostudománynak egy nagyon dinamikusan fejlődő ága, melyben folyamatosan jelennek meg újabb és újabb eljárások, beavatkozások, technikák és anyagok. Ezek mind azt a célt szolgálják, hogy a páciensek esztétikusabb és tartósabb végeredményt kapjanak, illetve a lehető legkisebb kockázattal járjanak a beavatkozások. Ha megkérdeznénk, nem lenne olyan ember, aki maradéktalanul elégedett lenne a testével, mindenkinek van olyan testrésze, amit szívesen megváltoztatna. A különbség az az, hogy nem mindenkit zavar a megjelenésében valami annyira, hogy tegyen is a megváltoztatásáért. Ha az Ön mindennapjait is megkeseríti egy esztétikai gond, akkor az Ars Corporis honlapján a lehető legjobb helyen jár.

Itt praktizál ugyanis dr. Rusz Zoltán. Ő egy nagy tudással és tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész. A családi hagyományok folytatójaként döntött az orvosi pálya mellett, kiváló egyetem nagyszerű professzorai segítségével sajátította el a szakma alapjait. Már korán eldöntötte azt, hogy a gyógyító tevékenységének a központjába a test, a forma helyreállítását fogja tenni. Az egészség ugyanis csak akkor lehet teljes, ha elégedettek vagyunk önmagunkkal. A plasztikai sebészet segít abban, hogy tartósan és esztétikusan változtassa meg a megjelenését. Az egész testen elérhető ez a változás, akár velünk született, akár az idő folyamán kialakult problémát szeretnénk megoldani. Dr. Rusz Zoltán tökéletes választás az ön számára is, hiszen több, mint húszéves tapasztalattal rendelkezik, ez a nagy gyakorlat segíti őt abban, hogy minden kedves páciensének megtalálja a leginkább személyre szabott, leginkább optimális megoldást. Nagyon sokféle eljárás áll a rendelkezésére, ha az Ars Corporis mellett dönt. Dr. Rusz Zoltán nemcsak ismeri, de gyakorlottan alkalmazza is a legmodernebb eljárásokat is. A végeredmény tartósságához az is hozzájárul, hogy kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használja. A kockázat a minimálisra csökken, a végeredmény pedig maximálisan esztétikus és tartós lesz. Az ön esztétikai gondjára is meg fogja találni a legjobb, leghatásosabb megoldást. Keresse őt bizalommal, kérjen időpontot egy személyes konzultációra!

Tudja, hogy melyik az a kezelés, amelyet a legtöbben választanak? Nem más, mint a botox-kezelés. Férfiak és nők egyaránt fel szeretnék venni a harcot a múló idő nyomaival, el szeretnék tüntetni a ráncokat, a szarkalábakat. Fiatalosabb megjelenést szeretnének, és ennek a legnépszerűbb eljárása a botox-kezelés. Azért olyan nagy az érdeklődés iránta, mert valóban nagyon hatékony, szemmel is jól látható változást lehet elérni a segítségével. Ez a változás ugyan nem tart örökké, de mindenképpen tartósnak mondható. Ráadásul a kezelést meg lehet ismételni, és akár még kombinálni is lehet más kezelésekkel is. Mivel ez egy esztétikai eljárás, ezért számtalan előnnyel rendelkezik. Szinte semmilyen kockázata nincs, ráadásul az egész eljárás nem tart tovább fél óránál. Egyáltalán nem fájdalmas, a kezelésre a halványuló ráncokon kívül csak egy kis arcpír fog utalni. Gyorsan, kis kockázattal végezhető el, az eredmény pedig valóban szembetűnő: ránctalanabb és fiatalosabb arc! Természetesen az Ars Corporisnál több ránctalanító eljárás is van, mindenki ki tudja választani a neki leginkább megfelelőt. Ebben a választásban és a múló idővel szembeni harcban nagy segítségére lesz: dr. Rusz Zoltán.

Vannak azonban olyan esztétikai problémák is, melyeket nem lehet kezelés segítségével megoldani, hanem műtét kell hozzá. Ezek közül a leggyakoribb a mellimplantátum beültetése, hiszen sok nő elégedetlen a melle formájával vagy a méretével, és ezeknek a problémáknak a megoldására tökéletesen alkalmas ez a beavatkozás. Férfiak és nők egyaránt sokan küzdenek azzal a problémával, hogy az alakjukon nem tudnak változtatni sem a diéta, sem a célzott tornagyakorlatok segítségével. Amikor a test egy bizonyos területén felszaporodik a zsír, azt nem könnyű eltüntetni, és sokszor a hagyományos módszerek csődöt vallanak. Ha ön is szeretne egy tényleg hatásos és tartós megoldást, akkor a zsírleszívás mellett érdemes döntenie. Valóban nagyon tartós ez a beavatkozás, hiszen csak extrém hízás esetén jelennek meg a zsírpárnák a kezelt területen. Valóban a test egész területén használható, tokától bokáig megoldhatja vele az alakjával kapcsolatos problémákat. Dr. Rusz Zoltán a legtökéletesebb végeredmény elérésének az érdekében az úgynevezett tumescens technikát alkalmazza. A kezelendő területen bemetszéseket ejt, melyeken egy vérzéscsillapító és fájdalomcsillapító anyagot tölt be. Ezután következik a zsírsejtek roncsolása majd eltávolítása. A lehetőlegegyenletesebben. Annak az érdekében, hogy a bőr sima és egyenletes felszínű maradjon. Az alak formálásának a zsírleszívás az egyik leghatékonyabb és legtartósabb eljárása.

Vannak olyan emberek, akiknek az egész megjelenését elrontja egy, az arcukhoz nem illő orr vagy fül. Ezek az esztétikai problémák már nagyon korán mély sebeket tudnak okozni, hiszen az első közösségbe kerüléskor már a csúfolódások, kaján pillantások kereszttüzébe kerülnek a gyerekek. A megváltoztatásukra pedig nincs más esély, mint az, hogy egy műtét segítségével korrekciót végezzenek rajtuk. Az orr plasztika nem tartozik a legegyszerűbb beavatkozások közé, hiszen nemcsak a porcos, hanem a csontos részt is át kell alakítani a legtöbb esetben. Ezért érdemes egy nagy tudással és tapasztalattal rendelkező plasztikai sebészt választani a beavatkozás elvégzéséhez. Ugyan a páciensek tapasztalatai szerint az orrplasztika fájdalmas és hosszú felépülési idővel jár, mégis érdemes mellette dönteni, hiszen az arc egész megjelenése megváltozik a segítségével. A beavatkozás ráadásul tartós, valóban egy életre szól. A fülplasztika kevésbé fájdalmas és hosszadalmas felépülési idővel jár. Nem véletlen az, hogy nagyon sokan döntenek mellette. A fülre senki nem figyel fel addig, amíg nem tér el formájában vagy méretében a megszokottól. Akkor azonban nem lehet szinte semmivel leplezni vagy takargatni. Azoknak, akik elégedetlenek az orruk vagy a fülük formájával, érdemes felkeresniük egy megbízható plasztikai sebészt, hiszen ezeknek a testrészeknek az átalakítása, megváltoztatása kizárólag műtét segítségével valósulhat meg.

Az Ars Corporisnál nagyon sokféle esztétikai problémára találhat megoldást. Az itt felsoroltak csak a leggyakoribbak voltak. Ha valamilyen gondja van a megjelenésével, akkor érdemes felkeresnie dr. Rusz Zoltánt, aki egy megbízható plasztikai sebész. A legmodernebb eljárások és kezelések segítségével ön is tartós és esztétikus változáson eshet át. A plasztikai sebészettől nem kell félni, hiszen az elmúlt évtizedekben óriási változásokon ment át. A beavatkozások és a kezelések biztonságosabbá váltak, kis kockázattal, ritkán előforduló, kevés szövődménnyel járnak. A jó minőségű anyagok segítenek abban, hogy a végeredmény tartós és esztétikus legyen. Ahhoz, hogy az itt felsorolt előnyökkel élni tudjon, hogy maximálisan elégedett legyen a végeredménnyel, érdemes egy valóban megbízható, kiváló kvalitásokkal rendelkező plasztikai sebészt választania: dr. Rusz Zoltánt!