Arcfiatalítás száltechnikával

A ránckezelésnek és a megereszkedett arc-, és/vagy testbőr emelésének egyik olyan nem sebészi módszere, amelynek során a sebészetben ismert felszívódó (PDO) fonalat helyezünk a bőralatti szövetekbe, amely mechanikus és kémiai hatása révén kollagén termelődést provokál a bőr alatt és evvel a bőr feszességét fokozza, az arc és egyéb testtájon.
Amikor még sebészi kezelésre (arc-, has-, combplasztikára) nincs szükség, akkor alkalmazható ambuláns, gyors technika, aminek során a fonalakat tűvel vagy kanüllel juttatjuk be helyi érzéstelenítés után. Az bőr minőségétől függően egyszerre több szál kerül behelyezésre olyan irányokban, amelyek a laza bőr emelését fogják eredményezni. A fonalak 200 nap alatt szívódnak fel, amelynek során fokozatosan fejtik ki emelő, feszesítő hatásukat. Az eredmény 3-4 hónap után válik a legjobban láthatóvá, bár a száltechnika azonnal változást is eredményez.
A beavatkozás után mérsékelt fájdalmat érezhet, a bőr alatt enyhe bevérzés, duzzanat alakulhat ki, amely jegeléssel megszűntethető.

Plasztikai sebész

logo

Készüljön egészségesen a télre! Minden esztétikai műtét után Kiwisun bioszolárium bérletet kap ajándékba!
logo