[formget formcode='hFlb-212335/i' autoresize='true' height='485' tab='tabbed' tabtext='Contact Us' position='bottom' bgcolor='e54040']

Mi miatt olyan érdekes hely a mellnagyobbítás fórum? Mi miatt látogatja ezeket az internetes oldalakat annyi hölgy, és talán nagyon sok úr is? A legtöbb mellnagyobbítás fórum már a megjelenésekor népszerű hely lett, nagyon sokan keresték fel. Hamar kiépültek itt közösségek, ami még vonzóbbá tette ezeket a portálokat. Jelenleg a négy legnépszerűbb mellnagyobbítás fórum a következő:

  • Hoxa portál: „az életről és egyéb jóságokról” az oldal mottója. Ez kellemes hangulatúvá teszi a lapot, ami főleg nőket érdeklő témákat dolgoz fel. Van itt baba – mama oldal, szó esik diétáról és szépségápolásról is, meg persze a legújabb divatról. Ezek a témák nemcsak cikkekben jelennek meg, hanem a látogatóknak lehetőségük van megbeszélni is őket, a hoxa portál fórumán. Itt természetesen (hiszen női oldalról van szó) a plasztikai műtétek fontos témának számítanak, és a mellnagyobbításról is sok szó esik. (Aminek az az oka, hogy jelenleg ez a műtét az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás Magyarországon. Talán csak a zsírleszívás veheti fel vele a verseny. Apró érdekesség: máshol ez nincsen így, Latin – Amerikában például a nálunk majdnem teljesen ismeretlen fenékimplantátum vezeti ezt a képzeletbeli listát.)
  • Nők lapja Café: ahogy az oldal neve is mutatja, itt is női témák kerülnek kivesézésre. Ez az oldal az évtizedek óta nyomtatottan megjelenő Nők Lapja internetes oldala. (A korral haladni kell.) A magazin hosszú idő után létezik, népszerű a szebbik nem körében. Pár éve jelent meg az internetes változata is. Ennek egyik előnye, hogy eddig a pontig ismeretlen szolgáltatásokkal tudott bővülni a kínálat. Ezek közül az egyik a mellnagyobbítás fórum, ahol a látogatók is elmesélhetik saját élményeiket, megbeszélhetik a műtéthez kapcsolód gondolataikat, tapasztalataikat.
  • hu: az előzőkkel szemben ez nem egy női oldal, hanem uniszex. A hírportál híre fórumáról, de itt sem a női témák adják a hírverést, hanem a heves csatározásokkal teli politikai fóruma. Ennek ellenére az oldal a női témákat sem hanyagolja el, van itt mellnagyobbítás fórum.
  • gyakorikérdések.hu: ez az oldal legalább annyira híres, mint amennyire hírhedt. A weblapon bárki felteheti kérdését, legyen az bármi. És bárki válaszolhat rá. Ezért ez a felület nem minden esetben alkalmas arra, hogy bármit is komolyan megbeszéljenek. Nagyon sokan azért jönnek fel ide, hogy vicces (esetleg viccesnek szánt) válaszokat adjanak komoly kérdésekre, vagy pedig olyat kérdezzenek, ami vonzza a trollokat. Aki tényleg komolyan akar valamit megbeszélni, annak nem biztos, hogy az a felület a legjobb választás.

A fenti webhelyeken található a négy legnépszerűbb mellnagyobbítás fórum Magyarországon. Természetesen vannak külföldi odalak is. Ezekre is érdemes felmenni, hiszen ott is nagyon sok információ található, akár még a magyar plasztikai sebészekről is. Ennek az oka, hogy egyre több nyugat – európai keresi fel hazánkat azért, hogy igénybe vegye a magyar plasztikai sebészek szolgáltatásait. A fogászati turizmus mintájára kezd kialakulni a plasztikai sebészet turizmus. Mi ennek a tendenciának az oka? Mi miatt ilyen népszerűek hazánk plasztikai sebészei? Ennek több oka van, a legfontosabb az, hogy a magyar orvosok nagyon jók, külföldön is elismerik őket. A másik lényeges indok pedig a magyar árak, amik lényegesebben szolidabbak, mint a nyugatik. Ott többszörösét is elkérhetik egy – egy operációnál annak az összegnek, amit a magyar sebészek.

És kik látogatják a mellnagyobbítás fórumot?

Kik látogatják a mellnagyobbítás fórumot? Kikből tevődik össze ez a közösség? Talán nem mondok semmi meglépő dolgot, ha azt mondom, hogy a fórumozók többsége nő. Igazából minden hölgy ellátogatott már erre a felületre, akit egy kicsit is érdekel a téma. Egy mellnagyobbítás fórum látogatói között nagyon sok olyan hölgy van, aki még csak gondolkodik a műtétről, nem biztos benne, hogy meg akarja csináltatni. Őket elsősorban az érdekli, hogy egy ilyen beavatkozás mivel jár, milyen komplikációk adódhatnak, és természetesen a legfontosabbal: milyen lesz a végeredmény. (Erről egyébként a fényképek árulkodnak a legjobban, nagyon sok az olyan fórum, ahová képeket is fel lehet tölteni. Ebben az esetben ez a legszemléletesebb módja a közlésnek.)

Egy másik csoport azok, akik már döntöttek, biztosak abban, hogy szeretnék a mellnagyobbítást. Azonban a részleteket még nem találták ki. Ma Magyarországon háromféle töltőanyaggal lehet mellnagyobbítást végezni. Ezek a folyékony szilikon zselével és a fiziológiás sóoldattal töltött tasakok, illetve a saját zsír. Mind a három megoldásnak mások az előnyei. Egy mellnagyobbítás fórumok a látogató nagyon sok személyes tapasztalatot hall arról, hogy kinek milyen lett a plasztikázott melle. Ezekből a történetekből nagyon sok információt lehet leszűrni, segít a leendő páciensnek ezekben a döntésekben. (Szintén nagyon hasznos lehet a mellnagyobbításról szóló blogokat olvasgatni. Ezekben az internetes naplóban végigkövetettjük egy valóságban is létező nőnek a mellnagyobbítását. Ez egy teljes élményszerű történet lesz, ami sokat segíthet a mellplasztikával kapcsolatos döntéseket meghozni.) Mellplasztika (és általában minden műtét) esetén a legfontosabb az operáló orvos személye. A szakember kiválasztása nem egyszerű, hiszen ez egy olyan feladat, ami határtalan bizalmat igényel a páciens részéről. Egy elrontott műtétnek beláthatatlanok lehetnek a következményei. Ezekből a gondok talán az egyik legkisebb az újabb beavatkozást, amivel kijavítják az előző operáció hibáit. Ezeken a rekonstrukciós műtétnek a díjai gyakran nagyobb szokott lenni, mint amennyibe az eredeti beavatkozás került volna. Az újabb műtét azzal jár, hogy a páciensnek újra át kell szervezni az életét, akár hetekre is. Ez gondot jelenthet a munkába és a gyereknevelésben is. Ehhez hozzájárul az újabb fájdalmas időszak, ami megint addig tart, amíg a sebgyógyulás be nem fejeződik. De ennél is rosszabb talán az, hogy a páciens egy olyan testbe kényszerül élni, amint nem tud elfogadni, amit nem érez a sajátjának. Ez egészen addig tart, amíg az újabb – immáron sikeres – műtét meg nem történik. De ez nem azonnal szokott megtörténni, ennek az egyik oka az, hogy ne mindenki tud rögtön egymás után két műtétet is állni. (Ezenkívül nem mindig követheti egymást két ilyen komoly műtét, mint a mellnagyobbítás. Erről mindig az operáló orvossal kell beszélni, ő fogja eldönteni, hogy a beavatkozást mikor lehet elvégezni.)

Ezek miatt a sebészt nagyon alaposan kell kiválasztani. Ilyenkor az a legszerencsésebb helyzet, ha a leendő páciensnek van olyan ismerőse, aki tud sebészt ajánlani. Amennyiben nincs ilyen ember a közelében, akkor szerezni kell egy mellnagyobbítás terén tapasztalt ismerőst. Ez pedig az interneten a legegyszerűbb. A mellnagyobbítás fórumon nagyon sok olyan hölgy található, aki már átesett a műtéten, és szívesen beszél tapasztalatairól, osztja meg azokat, azokkal, akik kíváncsiak rá, szeretnék hallani.

Plasztikai sebész

logo

Készüljön egészségesen a télre! Minden esztétikai műtét után Kiwisun bioszolárium bérletet kap ajándékba!
logo