[formget formcode='hFlb-212335/i' autoresize='true' height='485' tab='tabbed' tabtext='Contact Us' position='bottom' bgcolor='e54040']
mellnagyobbitas-sajat-zsirral

mellnagyobbitas-sajat-zsirralHol lehetséges a mellnagyobbítás saját zsírral? Ez a kérdés már valószínűleg nagyon sok hölgy fejében megfordult, akik szeretnének nagyon melleket, de nem akarják, hogy szervezetünkbe idegen anyag kerüljön. (Ettől nagyon sok nő szorong annak ellenére, hogy a ma használt töltőanyagok már teljesen biztonságosak.) Szerencsére a mellnagyobbítás saját zsírral ma már Magyarországon is lehetséges. Ez egy viszonylag új technika, még két évtizede sincsen, mióta sikerrel alkalmazzák. Próbálkozások már a XX. század elején is történtek az eljárásra, de azok kudarcba fulladtak.

Budapesten még nem minden plasztikai sebészeti klinika foglalkozik ezzel az eljárással, mivel egy nagyon új technikáról van szó. De dr. Rusz Zoltánnál (Elérhetőségeinket megtalálja legfelső menüsor „Kapcsolat” menüpontja alatt. Itt lehetősége van időpont kérésre. Mint mindenben, ebben is rugalmasan áll vendégeihez.) igen. Jöjjön el hozzá és a mellnagyobbítás saját zsírral minden részlete ki fog derülni.

Plasztikai sebész

logo

Készüljön egészségesen a télre! Minden esztétikai műtét után Kiwisun bioszolárium bérletet kap ajándékba!
logo