Műtéti típusok

Plasztikai-sebeszet-Budapest-Muteti-tipusokA szépséggel összefüggésben jelenleg alkalmazott plasztika sebészeti beavatkozások tárháza szerteágazó, a kíméletes kozmetika kezeléstől egészen a több órát igénylő műtétekig. A fentiekkel kapcsolatban több kérdés felmerül. Mikor végezzük? Milyen a beavatkozás jellege? Milyen szövődmények alakulhatnak ki? Milyen kiterjedésű és lefutású hegek maradnak a műtét után? Milyen eredmény várható? Milyen anyagokat, implantátumot alkalmazunk? Milyen tartós a kezelés, műtét eredménye? Meddig kell magamra vigyázni? Stb..

Számos kérdésre várnak választ, amikor a plasztika sebészt felkeresik. Röviden összefoglalva megpróbálok a beavatkozásokkal kapcsolatos kérdéseikre válaszolni. Csak egészséges páciens kezelését, műtétjét végezzük el. Természetesen kezelt cukorbetegség, magasvérnyomás betegség stb. ellenjavallatát a beavatkozásoknak nem képezi, de pl. egy felső légúti hurut, vagy egyéb gyulladás már igen. A menstráció alkalmával a műtét kerülendő.

Az egészségi állapoton kívül lehet olyan eset is, amikor a páciens irreális elvárása hiúsithatja meg a beavatkozást. Nem műtétileg elvégzett kezelés során (Botox, ráncfeltöltés, ajakfeltöltés), személy szerint olyan anyagokat alkalmazok, amelyek a szervezetünkben is természetesen megtalálhatók, ebből fakadóan felszívódnak, az eredmény ezáltal nem állandó, de az önök számára biztonságos. A műtétek alkalmával szövetkímélő technikát, speciális varrattechnikát alkalmazunk, amely az optimális sebgyógyulás, a várhatóan szép, de nem „láthatatlan” hegek kialakulását eredményezi. Azt tudniuk kell, hogy ahol vágunk, ott seb keletkezik, amelynek helyén heg alakul ki, és annak láthatósága több tényezőtől is függ, mint például az egyéni adottságok, mely testtájon történik a műtét, a sebgyógyulás zavartalansága stb.. Tehát ebből fakadóan mindenkinek a legkevésbé látható heg kialakulását száz százalékosan ígérni felelőtlenség lenne.

Az biztos, hogy munkánk során törekszünk a legjobb eredmény létrehozására. Azt is tudniuk kell, hogy minden beavatkozásnak lehet szövődménye, amely akár az eredeti állapothoz képest nemhogy jobb, hanem akár rosszabb helyzetet is eredményezhet. Természetesen a szövődmények előfordulása igen ritka esemény, és tevékenységünkbe minden olyan intézkedést beépítünk, amelyek a komplikációk elkerülését biztosítják. Kezelés, műtét előtt, közben és után mindent megteszünk annak érdekében, hogy a, gyógyulás, felépülés zavartalan legyen és az eredménnyel minden tekintetben elégedettek legyenek.

Részletes leírásokkal szolgálok a különböző műtéti típusokról, melyeket a jobb oldali menüsorból választhat ki.

Plasztikai sebész

logo

Készüljön egészségesen a télre! Minden esztétikai műtét után Kiwisun bioszolárium bérletet kap ajándékba!
logo