• Dátum: 08 feb 2020
  • Szerződ:
  • Téma: Egyéb

zsírleszívásBiztosan ön is nagyon sok pro és kontra érvet hallott már a zsírleszívás eljárásáról. Sokféle tévhit kering a köztudatban, amelyeknek nincs sok valóság alapjuk, és ezért irreális félelmeket vagy elvárásokat eredményeznek. Jó lenne tehát tisztázni azt, hogy egészen pontosan miben is áll a zsír leszívás maga, milyen probléma esetén jelent hatásos és tartós megoldást. Mára szerencsére nagyon kevesen vannak azok, akik abban a tévhitben élnek, hogy egy – egy kudarcba fulladt fogyókúra után a test tömegének a csökkentésére a zsír leszívás lenne a legmegfelelőbb eljárás. Amelyik minden erőfeszítés nélkül segítséget nyújt majd abban, hogy az ideális testsúlyt el lehessen érni. Ennek a plasztikai műtétnek az eredményét nem a mérleg mutatóján lehet majd látni, hanem egy – egy kiválasztott terület formásabbá válásában. A zsír leszívás ugyanis nem a test tömegének a csökkentésére szolgál, hanem az alak formálásáról. A leszívott zsír mennyisége maximum négy és fél – öt liternyi lehet. Ez, az egész testsúly szempontjából igen elenyésző mennyiség. Egy adott területet tekintve azonban igen jelentős változásokat lehet elérni már ennyi zsírsejt eltávolításával is. Mikor érdemes tehát egyáltalán fontólóra venni a zsír leszívásának a lehetőségét? Akkor, amikor megfelelő testsúllyal rendelkezik, de a zsír felszaporodása egy helyre összpontosul. Ez lehet egy egészen kicsiny terület, mint az áll alatti rész, de okozhatnak problémát az összedörzsölődő combok, vagy a fodrozódó hát, de akár a vastag boka is tűnhet kevéssé esztétikusnak. Sokan számolnak be arról, hogy a beavatkozás előtt már sokféle diétát és célzott tornagyakorlatot is kipróbáltak, de sajnos egyik sem hozta meg a kívánt eredményt. A kényes területek alakultak át legutoljára (vagy egyáltalán nem), de az első kiló biztosan oda csúszott vissza. Jó szívvel tudom ajánlani a zsír leszívását mindenkinek, aki tartós és szemmel is jól látható változást szeretne elérni, és egy adott területet szeretne formásabbá tenni. A beavatkozás elvégzéséhez szeretném ajánlani az Ars Corporis kiváló plasztikai sebészét: Dr. Rusz Zoltánt! Tudása és tapasztalata alapján ő egy olyan orvos, akiben bátran megbízhat, a kezébe helyezheti a szépségét és az egészségét egyaránt. Tudását folyamatosan frissen tartja, amire szükség is van, hiszen a plasztikai sebészet az orvostudomány egyik legdinamikusabban fejlődő ága.

A zsír leszívásánál is a legmodernebb eszközöket használja, mindent megtesz azért, hogy a leginkább személyre szabott, az ön igényeinek, elvárásainak és anatómiai felépítésének, állapotának a leginkább megfelelő megoldást találja meg. A zsírleszíváshoz bemetszések szükségesek, de ezeket minden esetben úgy ejti, hogy ne legyen látható helyen. Az adott területen jó esély van arra, hogy a narancs bőrtől is véglegesen meg lehet szabadulni. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy valóban végleges eredményt hozó beavatkozásról beszélünk, hiszen a kezelt területen csak nagyon extrém méretű hízás esetén jelennek meg újra a zsírpárnák. Lehetősége van az egyéni igények és a beavatkozás területének a függvényében altatásban vagy helyi érzéstelenítésben elvégeztetni a beavatkozást. Maga a műtét mind a két esetben teljesen fájdalommentes, az utána következő időszakban előfordulhat fájdalom érzése, de ezeket a vény nélkül kapható fájdalomcsillapítók segítségével lehet csillapítani. A munka jellegétől függ az, hogy mennyi időt kell kihagynia, az erős fizikai igénybevétel a csak a negyedik hét lejárta után javasolt. Addig kompressziós ruhát kell hordani. Ugyan a zsír leszívásának az eredménye már az első pillanattól kezdve látható, a végső, tökéletesnek mondható látványra azonban akár fél évet is kellhet várni. Dr. Rusz Zoltán az úgynevezett tumescens technikát alkalmazza. Ez kisebb kockázattal jár, mint az ultrahangos zsírbontás, tapasztalt alkalmazása pedig egyenletes, remélhetőleg narancsbőr mentes felszínt eredményez majd. Az eljárás lényege, hogy a bemetszéseken keresztül a zsírszövetet egy speciális oldattal töltik fel, melynek vérzéscsillapító és fájdalomcsökkentő hatása is van. Ezek után a bemetszéseken keresztül kanülök segítségével megroncsolják a zsírsejteket. Ezek után a vákuum lesz a segítségünkre abban, hogy el is távozzanak. Ez a mennyiség akár egészen kevés is lehet, a kezelt terület nagyságának a függvénye.

Teljesen természetes, hogy mielőtt a beavatkozás mellett döntene, minden szükséges információt meg szeretne szerzeni. Ahhoz, hogy valóban megfontolt és alaposan átgondolt döntést tudjon hozni, szükség van arra is, hogy ne csak a zsír leszívás előnyeit ismerje meg, de tisztában legyen a műtét menetével, a várható eredménnyel és a lehetséges szövődményekkel és kockázatokkal is. Az Ars Corporis honlapján részletes leírást talál ezekről, a személyes konzultáció alkalmával pedig felteheti az önt érdeklő kérdéseket, illetve beszerezhet minden olyan információt, melyre szükséges lehet a műtétet megelőző és követő időszakról is. A zsírleszívás nem az akarat gyengeségének bizonyítéka, nem kudarc beismerése, sokkal inkább annak a felismerése, hogy vannak a testnek olyan területei, ahol a hagyományos technikák csődöt mondanak. Nem kell azonban együtt élni a kellemetlenséget okozó hassal, a széles, fodrozódó háttal, vagy összedörzsölődő combokkal! A plasztikai sebészet a lokálisan felszaporodott zsírsejtekkel szemben is eredményesen veszi fel a harcot! A zsír leszívást követő tapasztalatok igen pozitívak, az elégedettség nem csak az esztétikusabb külsőből fakad, hanem az ezzel együtt járó magabiztosságból, megnövekedett önbizalomból. A saját magunkkal szembeni elégedettség lehet a forrása a jobb közérzetnek is, melyhez már csak apró adaléknak számítanak a külső megerősítések: a bókok, az elismerő pillantások. A beavatkozást minden esetben olyan plasztikai sebészre érdemes bízni, aki elnyerte a szimpátiánkat, és aki kellő szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik. Dr. Rusz Zoltán ilyen plasztikai sebész lehet az ön számára is! Ő nem beszél rá a beavatkozásokra, pontos tájékoztatást ad, hitelesen ismerteti a lehetőségeket, nem hallgatva el azt sem, ha az ön esetében nem hozza meg a várt eredményt, vagy irreális elvárásokat támaszt magával szemben. Azok azonban, akik alkalmasak az elvégzésére, meg fogják tapasztalni, hogy a zsírleszívás valódi átalakulást hoz majd az életükbe, tartósan és látványosan formálja a test legkülönfélébb területeit bokától tokáig.

Plasztikai sebész

logo

Készüljön egészségesen a télre! Minden esztétikai műtét után Kiwisun bioszolárium bérletet kap ajándékba!
logo