• Dátum: 12 okt 2018
  • Szerződ:
  • Téma: Egyéb

arcemelő technikaAz öregedés nagyon jó dolog, hiszen az elmúló idő számtalan lehetőséget, örömöt, kihívást hoz az ember életébe. Megváltozhat a fontossági sorrend, bővülhet a család, cserélődhet a lakás, emelkedhet a pozíciója a ranglétrán. A változások azonban nem csak a körülményeinek érintik, hanem sajnálatos módon a testünket sem hagyják meg ugyanolyannak. A fiatalság helyébe még a legkörültekintőbb gondoskodás és odafigyelés mellett is megjelenhetnek a nem kívánt átalakulások is. Sajnálatos tény, hogy már a harmincas években kialakulnak az első ráncok, szarkalábak. Az arc elveszítheti feszességét, kontúrjait. Nem csak esztétikai, de lelki problémákat is okozhat az, ha folyamatos elégedetlenséget érzünk akkor, amikor belepillantunk a tükörbe. A kezdeti időszakban természetesen van néhány praktika, melynek segítségével le lehet lassítani a folyamatokat. Egy kis odafigyelést és törődést meg fog hálálni az arcbőrünk. Milyen egyszerű praktikákról van szó? Minden hatásos szokás felvétele mögött a bőrről alkotott biológiai ismeretek állnak, így lehetnek valóban hatékonyak, fejthetik ki késleltető, jótékony hatásukat. A kollagén rostok tehetőek felelőssé a bőr fiatalos, feszes kinézetével kapcsolatban. A kollagén termelés az évek múlásával egyre csökken, így jelennek meg a finom, majd a mélyebb ráncok, szarkalábak is. A megfelelő hidratáltság azonban késleltetheti ezt a folyamatot. Testünk nagyjából hetven százaléka víz, nem csoda tehát, hogy az elpárolgatott mennyiség minőségi pótlását nem lehet eléggé hangsúlyozni. Az akár két – három liternyi víz fogyasztása és a minőségi hidratáló krémek használata erősen javasolt már a húszas évek elején. Az életmód mindenképpen meghatározó abban, hogy bőrünk öregedése hogyan és mikor válik látványossá.  A dohányzás szintén öregíti a bőrt, ám a megfelelő életmód, a természetes ételek fogyasztása, a rendszeres mozgás ellenkező hatást válthat ki. A bőr öregedését elkerülni nem lehet, a genetika és jó szokások felvétele csak a késleltetésben nyújthat segítséget. Nem lehet azonban eléggé hangsúlyozni, hogy a mély szarkalábak és ráncok elfedéséhez már nem elég sem a smink, sem a legkiválóbb arc ápolási szer, olyankor bizony az esztétikai kezelések, és a plasztikai beavatkozások jelenthetik egyedül a megoldást. Az Ars Corporisnál a legmodernebb eljárásokat használva, kizárólag a legjobb minőségű anyagok felhasználásával tesz meg Dr. Rusz Zoltán mindent azért, hogy újra elégedetten szemlélhesse a tükörképét.

Többféle beavatkozás és kezelés található a honlapon, én most egy olyan eljárásról szeretnék bővebben írni, mely egy műtétmentes arcemelő technika. Ez egy igen modern kezelésnek számít, mely Önt is hozzásegítheti ahhoz, hogy bőre fiatalosabb, arca kontúrosabb és élettel telibb lehessen. A sajnálatos változásokat bizony minden középkorú hölgy észleli, és vehemenciától, vérmérséklettől függően próbál rá valamilyen megoldást keresni. Azok, akiket nagy mértékben zavar a ráncok jelenléte, az arc megváltozott kinézete bizonyára valamilyen plasztikai beavatkozás, kezelés mellett fognak dönteni. A legtartósabb és leglátványosabb megoldást természetesen a legradikálisabb beavatkozás nyújtja. Az arcplasztika segítségével valóban fiatalosabb lehet a kinézete, eltűntethetőek a szarkalábak, a bőrredők, mégpedig tartósan! Ám, aki nem szeretne műtéti beavatkozást, annak javaslom a száltechnikát, mely csak minimálisan számít invazívnak. Ez az eljárás nem változtatja meg a vonásokat, de hatására megemelkednek az arc megereszkedett részei, kisimulnak a nem túl mély ráncok. Ezt a kollagén termelés fokozásával éri el, a stimulációnak köszönhetően indulnak be a regenerálódó folyamatok. Nézzük is meg azt, hogy pontosan mi is ez a száltechnika! A ráncok kezelésének, a bőr megemelésének egy olyan forradalmian új eljárása, mely csak minimális sebészi beavatkozást igényel. A beavatkozás során egy úgynevezett PDO fonalat juttatnak a bőrbe, melynek feladata a bőr kollagén termelésének fokozása. Ezt mechanikus és kémiai hatással éri el. A PDO fonál felszívódó, a sebészetben régóta használt szál, melynek neve polidioxanon. Az eljárás során elegendő a helyi érzéstelenítés, hiszen nagyon vékony kanülök segítségével juttatják a biológiai úton felszívódó sebészi szálakat az arc vagy a nyak bőrébe. Ahogyan a szálak fokozatosan felszívódnak, úgy ösztönzik a bőrt a kollagén termelésére. A megtermelt kollagén pedig segít a szarkalábak, a ráncok eltűntetésében, a fiatalos arcbőr visszaállításában. A bevezetett bio szálat nem fogja érezni, és semmiféle látható jele nincs, körülbelül fél év kell ahhoz, hogy teljesen lebomoljanak. A hatása másfél – két éven keresztül is tarthat.

A beavatkozás elvégzésére érdemes az Ars Corporist választania, hiszen Dr. Rusz Zoltán kiváló sebész, aki igen jártas a száltechnika elvégzésében is. A nyár alatti napsugárzás, a felhőtlen bulizások nyomai is elhalványíthatóak idén ősszel! Nincs szükség az első problémák észlelésénél rögtön a műtét mellett dönteni, a száltechnika forradalmi eljárása is megoldást jelenthet az Ön számára is. Budapest II. kerületében, komfortos körülmények között kerül majd sor a személyes találkozóra, ahol a vágyai, elképzelései összhangba kerülnek az orvosi realitásokkal. Érdemes tehát Dr. Rusz Zoltánba helyeznie a bizalmát, hiszen nagyon tapasztalt plasztikai sebész, aki a legjobb minőségű eljárásokat ismeri és magabiztosan alkalmazza. Mindenkinek, akinek az arcán már láthatóak a szarkalábak, aki vissza szeretné kapni az arca fiatalságát, kontúrját, csak ajánlani tudom a száltechnikát! Ez a gyors és hatékony ambuláns technika az Ön bőrén is jól látható és tartós eredményt tud majd produkálni. Érdemes egy próbát tennie, a honlapon megtalálható elérhetőségeken kérhet időpontot a személyes konzultációra.

Plasztikai sebész

logo

Készüljön egészségesen a télre! Minden esztétikai műtét után Kiwisun bioszolárium bérletet kap ajándékba!
logo