Emlőaszimmetria korrekciója

Mikor?

Az emlők között igen gyakori jelenség a méretbeli és/vagy formai eltérés. Ez alig látható kisfokú, nem feltűnő, és igen nagyfokú, szembetűnő, zavaró aszimmetria is lehet, mely utóbbi korrekciós beavatkozást igényelhet. A fenti eltérés más serdülőkor után jelentkezik, amely a fiatal hölgy mindennapi életére kihatással lehet.

Műtétről

A műtéti beavatkozás típusa a látható aszimmetria jellegétől függ. Egyik lehetőség, amikor a két mell közötti méreteltérés olyan fokú, és a melleknél nem észlelhető megereszkedés, hogy eltérő méretű implantátumok beültetésével, vagy saját zsír feltöltéssel szűntetjük meg az aszimmetriát. Van olyan eset, amikor a mellek mérete megfelelő, de az egyik, vagy mindkettő megereszkedett. Ebben az esetben a nagyobb mellet kicsinyítjük és felvarrjuk, ez utóbbit egy, vagy mindkét oldalon. Lehet olyan szituáció, amikor minkét mell kicsi és megereszkedett. Ebben a helyzetben eltérő méretű implantátumok beültetésével és felvarrással segítünk a zavaró állapoton. Egyszóval ezek azok az állapotok, ahol az emlőműtétek minden technikáját kell alkalmazzuk.

A műtétek részletes leírását a mellnagyobbítás, a mellfelvarrás, a mellnagyobbítás-felvarrással és a mellkisebbítés menüpontokban olvashatják.

Műtét után

A műtétek utáni teendőkről a mellnagyobbítás, a mellfelvarrás, a mellnagyobbítás-felvarrással és a mellkisebbítés menüpontokban olvashatnak.

Lehetséges szövődmények

A műtétek utáni lehetséges szövődményekről a mellnagyobbítás, a mellfelvarrás, a mellnagyobbítás-felvarrással és a mellkisebbítés menüpontokban olvashatnak.

 

Plasztikai sebész

logo

Készüljön egészségesen a télre! Minden esztétikai műtét után Kiwisun bioszolárium bérletet kap ajándékba!
logo