• Dátum: 13 Már 2019
  • Szerződ:
  • Téma: Egyéb

plasztikai sebészetAz arc fiatalosabbá tételére a Hölgyek és az Urak között is megvan az igény. Nem is lehet ez véletlen, hiszen még a legjobb smink sem képes teljesen eltüntetni az idő nyomait. A megereszkedett szemhéjak, a szarkalábak, az elvékonyodott, elszíntelenedett ajkak egyaránt idősebbnek mutatják az arcot. Nem kell azonban karba tett kézzel néznie a változásokat, a plasztikai sebészet eljárásaival és az esztétikai sebészet segítségével eredményesen veheti fel a harcot a fiatalosabb arcért. Szeretném a rendelkezésére álló lehetőségeket részletesen bemutatni. Az Ars Corporisnál széles palettáról választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt, Dr. Rusz Zoltán magas szaktudása és széleskörű tapasztalata a garancia arra, hogy elégedetten fog távozni. A Doktor Úr több mint húsz éve dolgozik plasztikai sebészként, több mint tíz éve van saját magán praxisa. Az orvosi pályát a családi hagyományokat folytatva választotta, a szakmai alázat és a betegek tisztelete így példaként volt előtte. Gyakorlatot híres kórházak neves orvosai mellett szerzett. Tudását folyamatosan tökéletesíti, alapos ismerettel rendelkezik a legújabb beavatkozások és kezelések terén is, így biztos lehet abban, hogy a legmodernebb eljárások segítségével érheti el a kívánt állapotot. A plasztikai sebészet egy kiemelkedően dinamikusan fejlődő ága az orvostudománynak. A folyamatos újításoknak, az alapos sebészi képzésnek és a jó minőségű anyagoknak köszönhet egyre kevesebb kockázattal és szövődménnyel számolhatnak azok, akik ezt az ágát választják az orvostudománynak. Az elmúlt évtizedben megnőtt azoknak a száma, akik plasztikai műtétre vállalkoztak. Ma már nem csak a kevesek kiváltsága a zavart, akár lelki problémákat is okozó testrészek, hibák korrigálása. Tartozzon Ön is azok közé az elégedett Páciensek közé, akiknek tartós és szemmel látható megoldást hozott a gondosan kiválasztott plasztikai műtét vagy szépészeti eljárás! A honlapon minden információt megtalál, amennyiben ez a cikk felkeltette az érdeklődését, ott részletesen is olvashat a beavatkozásokról. Az elérhetőségeken pedig időpontot tud foglalni a személyes konzultációra. Ekkor részletes tájékoztatást fog kapni, és egy alapos orvosi kivizsgálásra is sor kerül majd, hiszen még az esztétikai beavatkozásoknál is elsődleges szempont az egészség. Nem az az igazán jó plasztikai sebész, aki minden vágyat és elképzelést valóra vált, hanem az, aki az orvosi realitásokat és a Páciens kívánságait összeegyeztetve segít a döntés meghozatalában, és valós utakat mutat. Ismerkedjen meg Ön is ezekkel az utakkal, lehetőségekkel, melyek az arc fiatalosabbá tételét teszik lehetővé!

Sok kozmetikai készítmény, sminkmester vagy dietetikus ígéri, hogy a fiatalos arc titka nála megtalálható. Az optikai trükkök, a jól felvitt alapozó azonban csak ideg – óráig tartó megoldást hozhat. Az arc és a bőr öregedésével azonban nem veheti fel tartósan a versenyt. Az öregedés egy teljesen természetes folyamat, melynek látható jelei azonban nem mindenkit töltenek el elégedettséggel. Biológiai oka van annak, hogy az eltelt idő nyomai mindenkinek válogatás nélkül, bár nem egyforma mértékben, de látszani fognak. A vonások megváltoznak, az arc kontúrja kevésbé lesz éles az idő előre haladtával. A bőr kollagén termelése már a harmincas években lelassul, majd teljesen megszűnik. Ez tehető felelőssé a ráncok és a szarkalábak megjelenéséért. A kötőszövetek megnyúlnak, a bőr vízháztartása megváltozik, így előnytelen változások következnek be az arc bőrén is. Még a túlsúllyal nem küzdők esetében is kialakulhat a nem kívánatos áll alatti zsírtöbblet, közismert nevén a toka, a szemhéj bőre petyhüdtté válhat. Ezeket a változásokat az öröklött hajlam és az életkor is negatívan befolyásolhatja. A túlzott napsugárzás, a bevitt cukor mennyisége, a dohányzás mind kedvezőtlen hatással vannak az arc bőrére, öregíthetik a kinézetet. Az arcunkon lévő zsír és a csontok átalakulása is jelentős szerepet kapnak az öregedés látható jeleinek megjelenéseiben. Az itt felsorolt tényezők egy jelentős része ellen tehetetlenek vagyunk. Bizonyos kor betöltése után az egészséges életmód és a szerencsés genetika ellenére is orvosi segítség kell a kontúrok kisimításához, a volumen növeléséhez.

Ezt a segítséget kaphatja meg az Ars Corporisnál. A bőr feszessége növelhető, a hiányzó kollagén pótolható, még a mély ráncok és szarkalábak is eltüntethetőek lesznek. A kezdeti szakaszban, ha nem szeretne invazív beavatkozást választhat az esztétikai kezelések közül. A klasszikusnak és népszerűnek számító botox – injekció mellett egyre többen választják a forradalminak számító száltechnikát. Ennek lényege, hogy a megereszkedett arcbőr megemelésének céljából egy felszívódó fonalat helyeznek el a bőr alá. Azzal a céllal, hogy a lelassult kollagén termelést fokozza, így növelve a bőr feszességét. Ez az eljárás gyorsnak számít, a fonalat tűvel, vagy kanüllel lehetséges bejuttatni. Ambuláns eljárásról van szó, melyet helyi érzéstelenítésben végeznek. A változás szemmel jól látható lesz már a kezelés után, de néhány hét elteltével válik igazán látványossá, hiszen a fonalak kétszáz nap után szívódnak fel, addig pedig folyamatosan fejtik ki pozitív hatásukat. Ez az esztétikai kezelés azonban csak egy, a széles palettáról. Az injekciós eljárások mellett van lehetőség természetesen az arcplasztikára is, mely a mélyebb ráncokra is megoldást kínál, hatása pedig hosszantartó. A Doktor Úr sok éves gyakorlattal végzi el ezeket a kezeléseket, a honlapon található fényképeken a változás is nyomon követhető. A kiváló minőségű Belkyra injekció kúrák is a tartós és szemmel jól látható pozitív változást segítik elő.

Az arc azon testrészünk, melyet szinte képtelenség elrejteni, egyedi jellemzőink egyik legfőbb hordozója. Önazonosságunk, egyéniségünk kifejezője. Egy megereszkedett felkart, egy terhességi csíkot könnyebb elrejteni a kíváncsi szemek előtt, de az arcon bekövetkezett negatívumokat szinte lehetetlen. Az, hogy mit tartunk szépnek, milyen kinézettel vagyunk elégedettek, bizony sok minden befolyásolja. A saját magunkkal szemben támasztott elvárások gyakran tükrözik a kor szellemet, a társadalmi felfogásokat is. Mai világunkban éppoly fontos a szépség és a fiatalság látszata, mint az elmúlt korokban. A rendelkezésre álló megoldások közül érdemes azt választani, amely nem csak optikai, látszat megoldást nyújt, hanem valóban a meglévő problémát orvosolja, jellegétől függően hosszabb – rövidebb időre. Az Ars Corporisnál Ön is megtalálhatja azt, amivel arca ismét fiatalos lehet. Sokan vannak azok, nemre való tekintet nélkül, akik az öregedés jeleit képtelenek elfogadni. Nem kell azonban megváltoztathatatlannak hinni az idő szemmel látható jeleit. Az esztétikai kezelések segítséget nyújtanak abban, hogy a nem túl mély ráncokat, a kontúrját vesztett bőrt ismét fiatalossá lehessen tenni. Ismerkedjen meg Ön is ezekkel a lehetőséggel, Dr. Rusz Zoltántól minden segítséget meg fog kapni ahhoz, hogy az Önnek leginkább megfelelő technika segítségével érhesse el a célját. Az első szarkalábak, a mélyebb ráncok, a megereszkedett bőr és a petyhüdt szemhéjak is megszüntethetőek.

Plasztikai sebész

logo

Készüljön egészségesen a télre! Minden esztétikai műtét után Kiwisun bioszolárium bérletet kap ajándékba!
logo